perjantai 19. elokuuta 2011

Huomenna juhlitaan oikeen urakalla :)

Ensiksi päivällä lähdetään miehen puolen sukujuhlaan ja illalla onkin sitten kaverien kihlajaiset :)
Lapset tulee tietenkin mukaan sinne sukujuhlaan, mutta sitten ehtoolla he menevät siskon työ yöksi, ni me päästään iskän kans pitkästä aikaa yhdessä jonnekkin :)

Kauhee probleema ny vaan se, että mitä hittoa mä laitan huomenna päälle?! :o sukujuhlis varmaanki saa olla juhlavempaa vaatetta? mutta eihän mulla semmosia oo, ku harvoin missää juhlissa käyn :D
Muksujen vaatteet jo ettiin valmiiksi, ni mä saan aamulla kaikessa rauhassa laittautua ja iskä saa hoitaa muksut kuntoon! ei tartte mun olla koko ajan sepustamas, että mitä vaatetta ja mistä löytyy yms.. ;D

Parasta noissa juhlissa on se, että kerranki saa olla miettimättä, että mitähän ruokaa sitä tänään tekis :D kerranki saa itsekin istua valmiiseen pöytään!!!! aaaah!!!!
Ja onhan se kiva päästä tutustumaan miehen sukuun, en ookkaa koskaan tainnu kaikkia nähä :)
ja kiva päästä illalla sit vähä rentoutuun muutaman huurteisen merkeissä ;) ja sunnuntaina saa nukkua piiiiiiitkään, ku ei tartte lasten kans nousta aikaisin!!

Siinähän se meidän viikonloppu sitten menikin :P
kyllä koti-illat vain on parhaimpia, mut ihan kivaa vaihtelua tämmösetkin menot :)

Mutta nyt kutsuu sauna ja sitten sänky!!! :) Ihanaa ku on illat pimeitä ja vähän vilposempia, niin viittii/huvittaa käydä saunomassakin :)

Öitä vaan! :)

Ei kommentteja: