maanantai 9. tammikuuta 2012

Semmottii ja tämmöttii.. :)

Ihanaa, kun on nyt lunta tullut sen verran, että maa peittyy kunnolla :) Lauantaina vai oliko se perjantaina?! :D käytiinkin pulkkamäessä ja evääthän tietty mukana aina pitää olla; makkaraa, trippiä ja kuumaa kaakaota :)







Eilen touhuttiin pihalla, Oskari kokeili hiihtämistä ja tykkäs enemmän kuin viime vuonna, käytiin potkukelkkalenkillä, Aadalle vaan pakkaa aina tulemaan väsy, oli kulkuneuvo mikä tahansa :D ..mutta jaksoi kumminkin vielä tallustella pikkumetsän poikki kotiin isi meni kelkoilla tietä pitkin, välillä toki äitin piti kannella ja nostella ojien yli, huh! Alkaa vaan tää äitin raskaus tuntumaan jo, päivän kun touhuaa, niin illalla onkin sitten paikat kipeenä ja kävelytyyli on ku ankalla :D Paree, kun ottaa vaan rennosti ja rauhas ;)












Raskaudesta puheen ollen, ni mulle on tullut rasittava vaiva; nenän tukkoisuus ei siis ole nuhaisesti tukossa, vaan kuiva ja tuntuu tukkoiselta, silti niistämällä olo ei helpotu yhtään :p Yöt meneekin vähän niin ja näin, kun ei pysty nenän kautta hengittämään ja kun suun kautta hengittää, ni sitten onkin suu ihan kuiva.. Ilmeisesti tätä kestää koko loppuraskauden, plääh!! Edellisis raskauksis ei ollu mitään tämmöstä ja sanoinkin jo, että tää on ehkä rasittavin vaiva mitä voi olla ainakin vielä, kun ei ihan kunnolla muista, et miten kipeenä onkaan paikat sitten, kun ne taas löystyy ihan urakalla, nukkumisesta kun ei oikeen tuu mitään!
Eilen illalla mies laitto mulle A-vitamiinitippoja se aina hoitaa tuommoset, itse kun muka on "vaikia" laittaa ;) ja ne tuntu auttavan vähäsen :) Ostin noita tippoja siksi, kun Oskarillakin on nenä kuiva öisin johtuu kuivasta sisäilmasta ja hällä ne on kans jo auttaneet tosi hyvin, ei läheskään tuhaja enään niin kovaa, kuin vaikka viikko sitten :))

"MarttaJalmari" potkii jo ihan hirmusesti ja on hälle muodostunut uni- ja valverytmit, jaksaa olla valveilla todella paljon päivän aikana, välillä mietinkin, että onkohan hän sittenkin jo isompi kuin tiedetään :) ♥ Eilen isikin pääsi tuntemaan potkut
monet, monet ehtoot isi metsästellyt potkuja ja niimpä "Marttis" päätti alottaa kunnon shown ja ehän mä saa nukahdettua ennemmin ennen kuin "Marttis" nukahtaa :D Vielä koskaan ei ollut noin kovasti mullistanut ja noin pitkän aikaa, niin ihanaa!! Ja täs raskaudes mulla on jo pariin kertaan tullu itkukin liikutuksesta ja onnesta, kun toinen potkii niin kovasti, kun taas kahes aiemmas raskaudes ei muistaakseni poraannut, en ees ensimmäisillä potkuilla nauttinut ja rakastanut kyllä yli kaiken aina niitä pikkuisia potkuja, kai sitä on nyt sitten jotenkin herkempi?! :D
Jotenkin vaan on edelleen niin käsittämätöntä ja mieletöntä, että tuolla mun mahassa on pienen pieni ihminen, siis ihan oikee, elävä ihminen ♥ Monesti oonkin miehelle sanonut, että hän jää niin paljosta paitsi, kun ei voi olla raskaana :D

Tulipa ny sitten tuosta "Marttiksen" paljosta valvomisesta mieleen, että Aadallahan oli pienenä koliikki, taikka sitten ne huudot vain johtu maitoallergiasta
toivottavasti "Marttis" säästyy noilta vaivoilta!! , mut siis tosta maitoallergiasta, välillä aina kokeillaan, että sopiiko tavallinen maito juo Muksun Soijajuomaa , tässä yks päivä neiti sit vetikin aika lailla tavismaitoa, mutta ei näköjään sovi vieläkään, yöllä reppana niin kovasti mullisti ja kiehnas, että johonkin vähän sattu, itkenyt ei olleskaan, ettei varmaankaan ihan paha allergia enään ole ja kun ei ihokaan enää reagoi tavismaitoon mitenkään, että uskon kyllä, että jonakin päivänä tuo meijän pieni rinsessa saa syödä ja juoda tavallisia maitotuotteita :)

Jahas, mutta nyt riittää sepustus ja ois aika mennä hieman laittautumaan, että päästään kauppaan ja jospa vaikka siskosten ja niiden lasten kanssa pulkkamäkeen :)
Siivotakkin pitäis, kun huomenna tulee kavereita kylään! ...mutta taitaa siivoukset jäädä ehtoolle ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on kans ollut tässä raskaudessa (LA perjantaina:D) nenä tukkonen ihan alusta nyt loppuun asti...Mutta tosiaan, tässä loppuvaiheessa se tuntuu olevan pienin vaivoista. Ärsyttävämpää on kyljen kääntäminen ja tää karmiva valvominen öisin! :D

Suvi kirjoitti...

uskon, että loppuvaihees se ei tunnu enään missää :D
kauhulla kyllä kans jo odotan sitä, ku paikat löystyy oikeen kunnolla, ja juurikin tuo kyljen kääntäminen on ihan järkkyä, rutina vaan kuuluu, hyi!!
tosin nyt on kyl alannu vissiin iskias vaivaamaan, sekin on rasittavimmista vaivoista :D ja nopeesti vaan kaikki nuo vaivat tulee, mitä useempi (kuinka ton kirjottaa järkevästi?! :D) raskaus on meneillään, huh!!
Mutta onneksi nämä kaikki vaivat on kaiken tän arvoista ♥ ;)

niin ja viime yö oli toinen yö, kun laitettiin niitä A-tippoja mullekkin, ja paremmin sitä kyllä saa nukutuks!! :))

ja kiva, kun oot tullu lukijaks :) kommenttia tosiaankin saa jättää aina kun siltä tuntuu!!
Mukavaa loppuraskautta, tai paria viimestä päivää :)