maanantai 12. maaliskuuta 2012

Remppaa, remppaa ja remppaa...

Päätettiin sitten aloittaa kunnon remppa, eli siis kaikki paikat ihan uusiks ikkunoita ja ovia myöten! On tehty uutta aukkoa seinään ja laitettu vanhaa umpeen.. Tää mein talo on -64vuonna tehty ja uskon, ettei tänne oo siis tehty juurikaan mitää remppaa koskaan, me ollaan tässä nyt asuttu 6vuotta ja kauan ollaan jaksettu katella näitä vanhoja kamalia seiniä :D viime vuonna alkuvuodesta tehtiin kylppäriremppa ja siitä tuli juuri semmonen mitä olinkin meinannut, samaa linjaa siis jatketaan näissä muissakin huoneissa väreiltään, eli siis; mustan, valkoisen ja harmaan sävyjä tulee näkymään joka huoneessa! Noihin väreihin on niin helppo lisätä värejä verhoilla, koristetyynyillä, matoilla ja muilla sisustusjutuilla :)
Seinissä ennestään oli joku "ihana" pehmeä levy, siihen ois saanu vaik sormin ruuvattua ruuvin kiinni, tapetti kauniisti repeillyt yms.. (hyi!!!) :D ..nyt siis on kipsilevyt laitettu niihin kohtiin, mihin on voinut, uusia ikkunoita vielä odotellaan, niin saa sitten levyttää kaikki paikat :) Tapetit ois kans jo melko hyvin päätetty, ne vaan tarttis käyä tilaamas! ..voiko muka olla niin helppoa, että saa tilata yhestä kirjasta joka kämppään tapetit? :D ..vessaan en vielä oo ihan varmaks päättäny, että mitä sinne tulee, mutta eiköhän se vielä selviä, ehkä maalattua seinää ja yhelle seinälle tapettia?! hmmh...

Keittiöön, kodinhoitohuoneeseen ja vessaan on tilattu kaapit, samasta paikasta tulee myös eteiseen peililiukuovet. Meillä kun keittiö on pieni, siis niin pieni, että kaikki nämä vuodet on keittiönpöytä pitänyt olla olkkarin puolella, mutta nyt meinaan teettää keittiöön pöydän, sillä mä niiiiiiiin haluan sen pöydän sinne, ei enään olkkariin, kiitos!!!! Uudet liesi, uuni ja liesituuletin on tilattu Mustasta pörssistä, Whirlpool on hyväksi koettu merkki meillä, ainakin pesutorni on pelittänyt erinomaisesti, että toivottavasti myös nuo keittiökoneetkin ovat yhtä hyviä :)

Laminaatit on tilattu jo aikaa sitten, kuten myös kattolevyt. Kattoon oisin halunnut oikeen paneelia, valkoiseksi maalattua, mutta olis ollut puolet kalliimpaa kuin nuo kattolevyt, ni tyydyin niihin :D ..onneksi nuo kattolevyt kyllä näyttävät hyvältä, kun on jo yhteen huoneeseen laitettu, siistin näköinen, melkein kuin paneeli.. ainakin ulkonäöltään muttei kestävyydeltään ;)

Kauheesti jo sormet syyhyää ostamaan kaikkea sisustujuttuja :D Lamppuja, mattoja, verhoja, sohvaa, tv-tasoa yms.. kaikkea tarvis!
Nyt onkin kovassa etsinnässä jotkin hienot plafondit eteiseen, ehkä myös vessaan.. tai kyllähän niitä hienoja plafondeja löytyy, mutta niillä on sitten hintaakin :D

tämmösen voisin ottaa vessaan, hintakin "vain" 342€ :D


Yks mitä kans havittelen on sisustustakka, oikea takka toki ois aina oikea takka, mutta ei nyt jaksa semmosia ruveta tekemään, sisustustakka siis korvakkoon meillä sen oikean takan ja ohan tuossa se hyvä puoli, että sen voi välillä heivata hemmettiin, jos ei jaksa katella ;)
Sisustustakka
mieluiten siis bioetanolilla palava takka, enimmäkseen tuolla varmaan tulisi vain poltettua kynttilöitä :)Mitäs muuta.. niin paljon on mielessä, että osa aivan unohtuukin välillä :D Yks missä pysyy perässä on raskausviikot :DD kohta siis alkaa jo viikko 30 :o ..tää raskausaikakin on menny niin hurjan äkkiä täs rempan aikana, että vauva on syleilys ennenku huomaakaan :D Ihanaa toisaalta, mutta samalla vähän haikeeta, onneksi iltaisin kerkeää kunnolla nauttia potkuista ja silitellä masua ♥

Mutta palailen asiaan, ku saadaan valmista enemmän :) ..jospa sitten sais lisäiltyä kuvia, miltä täällä näytti ennen ja miltä nyt pian :)

Sen verran viel, ku tuosta mein neitistä on tullut hurjan iso tyttö, joka päivä höpöttää enemmän ja enemmän ja hän on ollut jo n. parisen kuukautta yökuiva :o .. ikään en oo kuullu, enkä ois uskonutkaan, että joku oppii eka yökuivaksi ja sitten vasta päiväkuivaksi, eli siis päivisin Aadalla on vielä vaippa, mutta paljon tekee asioitaan pottaan, jos sitten kesällä päästäis päivävaipoistakin eroon :)) ..toivossa on hyvä elää ;)

Mutta nyt saa riittää höpinät, jatketaan lisää myöhemmin, kun jaksaa ja kerkeää :)

Mukavaa loppuviikkoa!


Ei kommentteja: