keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Haaveita ja suunnitelmia...

Tälläsena tympiänä sateisena päivänä on aina kiva haaveilla ja suunnitella kaikkea mukavaa :)

Nyt haaveillaan joko uudesta talosta tai siitä, että tätä vanhaa taloa laajennetaan ja rempataan, että tähän vanhaan tupaan tehtäis yläkerta, vaikka mieluusti kyllä ottaisin yksi kerroksisen talon (laajennus ei oikeen oo mahdollista kuin vain ylöspäin), mutta jos ajatellaan rahajuttuja, niin tän vanhan tuvan laajennus ja remppa tulee halvemmaks kuin uuden tuvan rakennus! Se ei vaan ole kovin ihanaa, kun remppaa ja rakentaa, niin pitää asua kumminkin tässä samalla pienten lasten kanssa.. :p ..mutta jos tekee niin, että yksi huone kerralla ja yläkerran rakentais eka maassa päin ja nostettais valmiina sitten päälle :)
Mä odotan niin innolla sitä, että pääsen sisustamaan!!!!!!!!!
Vuoden alussa tehtiin kylppäriremppa, siitä tuli (mun mielestä) niiiiin ihana, vaikkei mikään jättisuuri kylppäri olekkaan, mutta mun mieleinen, värit on juuri ne, mitä haluan sitten muihinkin huoneisiin; harmaan eri sävyjä, mustaa, valkoista. Mun tekis mieli jo ostella varastoon kaikkia ihania huonekaluja yms.. :D ...kun nyt malttais vielä ens kesään, jos silloin aletaan remppaan, ellei tuo mein isäntä innostu jo aiemmin, että tehtääs yhtä huonetta kerrallaan.. Keittiö onkin sitten eri juttu (nyt on siis niin pieni keittiö, että hermo menee:p), pannuhuone pitäisi siirtää pihalle, kiviseiniä kaadella (ehkä!)..
Mä ihan nään mielessäni, että miltä täällä näyttää, kun tää on rempattu :D ..ois hieno!!!!

Jos uus talo rakennettais, niin haluaisin Kannustalon, sillä on niin ihania malleja :)

Voi ih, jos sitä sitten lopettais tän haaveilun ja söis itsekin aamupalaa :))
Muksut kattoo Unelmatarhaa, seisoskelee sohvalla ja Aada lähettelee lentosuukkoja :D Reppanat onkin nyt nuhas :( ..onneksi ei pahoin, jaksavat touhuta ja olla niinku aina eli rauhallisesti villisti :D

Postiinkin pitäis suunnata, ku Aadan Tepsu talvikengät on tulleet :) jes!!! Eilen huusin Aadalle Ticket to heaven Baggie detachable suit haalarin, se siis on samalla vk-ja talvihaalari, ku siin on se irrotettava fleecevuori, väri Syren :) sopii ihan taatusti meijän neitille ku nenä päähän :)
Vielä tarttis miettiä Oskarin talvivaatteita.. Se Molon tähtitakki ois ihana, pitääkin huutista seurata, jospa vaikka sattuis sieltä löytymään ;)

mutta nyt aamupalaa!! :)
Mukavaa keskiviikkoa!!!!

Ei kommentteja: