torstai 22. syyskuuta 2011

Me&I -kutsuilla :)

Olinpas tänään Me&I -kutsuilla kaverin luona :) Eka ajattelin, että en mä varmaan löydä mitään kivaa tilattavaa, mutta kumma kyllä, niin niitä ihania vaatteita oli vaikka kuinka paljon, kun se esittelijä niitä esitteli :D
Ne vaatteet vaan on niin törkeen hintasia, ohan ne melko kestäviä ja laadukkaita, mutta silti.. tai no ehkä näin, kun on jo isompia nuo lapset, ni ei kulu niin kovasti, ku taas vaikka pienillä lapsilla, jotka konttii tai ryömii, niin raaskii ostaakkin ;)

Aadalle tilasin pöllöpaidan ja mustat leggarit (mutta luulenpa, että leggarit täytyy palauttaa, on liian isot), Oskarille tulee ankkapaita ja tassupipo :)
Ne tassuhousut olisin myös tahtonu Aadalle, mut kun niissä ei ollut vyötäröllä kiristysmahdollisuutta, ni ne ei ois pysyny meijän hoikkiksella jalassa :p höh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(menipäs jännän näköseks toi ankkapaidan kuva :p takaa toi ankkapaita on melko huvittava :D )


Ja kun sillä Me&I -esittelijällä oli kerta Kimperin pipoja myös myynnis, ni pitihän muksuille viel pipot ostaa ;)

Aadalle pinkki ja Oskarille oranssi, vihreen oisin Oskarille halunnu, mutta ei ollut :p
...pakko oli silti joku sillekkin saada ;DTänään hain myös Aadan talvikengät, Tepsut!! On hieman sulooset ja ihan varmasti pitää varpaat lämpösenä :)

Että semmonen päivä tänään :) Huomenna onkin jo taas perjantai ja iskäkin kerkee olla kotona ♥ Ihanaa ja mukavaa lasten kannalta ja niin myös munkin kannalta ;))

Mukavaa viikonloppua!!!

2 kommenttia:

Jensku kirjoitti...

heh, tuo ankkapaita oli kyllä aika huvittava takaa :) Ne Me&i:n vaatteet kyllä on aika kalliita.

Suvi kirjoitti...

ohan nuo Me&I vaatteet ihania, mutta tosiaanki hintavia.. :p tottahan niitä ostais kaapit täyteen jos vaan varaa olis :D
..mutta aika hyvällä hinnalla saa myytyä käytettynäkin, että kyl ne pitää aika hyvin arvonsa :)

Kohta oliskin Jonathanin kutsut.. :p apuva :D