sunnuntai 21. elokuuta 2011

Että semmonen viikonloppu...

Siis ihan kiva v-loppu, mutta kyllä koti v-loput vain voittaa mennen tullen!!!!!!!!!

Eilinen siis meni juhliessa, eka sukujuhlilla ja sitten kihlajaisissa. Molemmissa oli kiva käyä, mut eipä paljosta paitsi ois jääny, vaikkei olisi minnekkään mennyt!

Klo:12 alkas sukujuhla, siel oltiin reilu kolme tuntia, syötiin ja istuskeltiin :) Juhla oli mökillä meren rannalla, tuuli oli kova ja olihan siel sit melko vilposta. Lapset tykkäs lotrata vedellä ja juoksennella pihalla :)

 

Muruset kuvassa niin komeina ja kauniina!! :) mutta juntin tavoin (isältä periny junttimaisuuden;), Oskaria tympäs kauluspaita ja höpöttikin, että tahtoo sen pois :D Aadakaan ei enää jaksanut hienostalla ja oli nakannu ponnarin jonnekkin :D


Sukujuhlan jälkeen kerettiin muutama tunti olla kotona, kunnes sisko tuli hakemaan mukulit yökylään ja me lähettiin sitten sinne kihlajaisiin, sieltä tultiin kotiin kolmen mais, ihanaa oli päästä nukkumaan!!!
Yökylässä oli hyvin mennyt, muutamat itkut kumpikin oli päästäny, mut eipä mitään hätää ollut ja nukahtivat kyllä hyvin :)
Aamulla ku heräsin, ni piti jo siskolle soitella, että joko pian tuo muksut kotio :D on kyllä niin kamalan hiljasta ja rauhallista ilman pieniä murusia ♥ ja ikävä!!!!! Oskarikin kertoi, että "mä vähän itkin ja sitten mun oli teitä ikävä. Oliko teidän siellä kihlajaisissa mua ikävä?" ja ku sanoin sille, että oli, ni kysyi vielä "oliko teidän siellä kihljaisissa Aadaa ikävä?" ja olihan tottakai!!! ♥ on ne niin pieniä rakkaita, aina näin sen huomaa ku lapset on ollu yökyläs, et kuinka paljon iloa ja onnea ne tuo mun(/meidän) elämään!!!! miten tylsää tää elämä oliskin, jos ei olis lapsia!!! Äitinä oleminen on vaan niin ihanaa (vaikka joskus hermo meneekin;) ja oonkin aina sanonu, että mä en oo tänne maan päälle tullu töitä tekemään, vaan lapsia(ni) varten, sitä varten, että mä saan olla heidän kanssa kotona, nähdä kaikki uudet opitut jutut ensimmäisenä yms.. Kamala ajatella, että kaikilla ei tämmöstä mahdollisuutte olekkaan, siis saada lapsia :( eikä kaikilla ole mahdollista olla lasten kanssa kotona, vaikka mieli tekisikin.

Huomenna meillä ois uimapäivä, tai riippuu vielä, et mennäänkö huomenna katsomaan pientä vauvaa, ni sitten siirtyy uimapäivä tiistaille :) Lapset tykkää kovasti uiskennella, Aadakin muka tahtois yksin käveleskellä altaas :D pitääskin käyä kattelemas jostain kaupasta semmonen "uimapatja", mihin voi vauvan tai siis pienen lapsen laittaa, siinä sais Aada olla vapaammin ja ilman, et koko ajan tarttee pitää kauheesti kii :)
Liukumäki on Oskarin mielestä ihan huippu juttu, viimeksikin siitä piti laskea moooonta kertaa :)

Mutta nyt kutsuu suihku :) Lapset on unillaan ja mies lähti viel kaupas käymään ja hakemaan roskaruokaa ;P
Loppuilta meneekin sohvan syvyyksis löhöten :)

Mukavaa illanjatkoa ;) ja kauniita unia!!

5 kommenttia:

HeiRi kirjoitti...

Oliviallahan on se uima"rengas", mikä on tarkotettu pienille lapsille. Pysyy ilman pitämättä siinä. Voisitte saada sen lainalle. :)

Suvi kirjoitti...

no juuri semmonen tarttiskin :)
muistin kyllä, että sulla on, mut aattelin, että hommaan oman, mutta voisin kyllä ottaa lainalle, ku koska täs ny mihkää semmoseen kauppaan lähtee, mis niitä myydään!! :)

Koskahan te tuusitta meijän kaa uimaan? :)

Anonyymi kirjoitti...

Oliko nuo juhlat Kaskisissa ? Näytti niin tutulle nuo kaks kuvaa :D /Mira

Suvi kirjoitti...

Mira, oli joo Kaskisista :)
kivan näkönen paikka!!

Mira kirjoitti...

Jep, Kolmosen mökki:) Meillä oli siellä just poikien synttärit, kiva oli pitää siellä, kun oli kunnolla tilaa!