keskiviikko 24. elokuuta 2011

Sadevaatteet

Jopsa nyt sais ajalliseks hommattua syksyksi sadevaatteet ja kumisaappaat :)
Ihanat kumpparit jo lapsille löysinkin ja niiden seuraksi sopii hyvin vain ihan tavalliset siniset ja punaiset sade-asut. Jospa vloppuna kerettäis kaupolle, kumpparit meinaan tilata, toivotaan vaan, että ovat hyvän kokoiset!Ja niitä talvivaatteitakin tarttis katella, mutta kun koko ajan maku muuttuu, koko ajan löytyy vielä ihanempaa :D
Aadalle kyllä on tulossa jo kaksi talvihaalaria, Reiman ja Minymon! asusteita niihin vielä kun löytäisin sopivia ja talvikengät, sitten sais Aadan puolesta talvi tulla ;)
Oskarille haluisin Molon talvitakin, mis on ne tähdet, toppahousut vois oikeestaan olla mitkä vain, kuhan ovat mustat :) ja talvikengät hällekkin, viime vuotinen haalari voi vielä sopia.

Mutta josko sitä nyt kans söis aamupalaa ja samalla kattelis ja tuumais talvikuteita :) ja myöskin sitä, että mitä me tänään tehtäisiin :)
Mukavaa päivää!!

6 kommenttia:

S kirjoitti...

Ihanat kumpparit!! :) Tollaset punaset tai samantyyliset voisin mielihyvin kotiuttaa tännekin, mistäs tommosia saa? :) Ja apua kun ihmiset puhuu jo talvivaatteista! :o Mä täällä yritän kerätä kasaan vaatetta syksyksi.. :D

Suvi kirjoitti...

mä kans tykästyin noihin kumppareihin yli kovaa :) ja aatteles, ne oli 20€/pari :)

tuolta niitä saa;
http://www.peppiinashop.fi/product.asp?sua=1&lang=1&s=1287&tk=3104817&q=y

mulla taas on ihan jääny syksyn vaatteet etsimättä, jotenki ajattelee, että syksy on niin lyhyt aika, ettei niihin kannata satsata aikaa ja rahaa ;D kuhan vaan jotkut vk-haalarit löytyy, millä saa pihalla möngertää niin paljon ku sielu sietää, muuten riittääkin jokin takki vain ja pitkät kalsarit farkkujen alle, kun kauppaan tms. mennään :)

S kirjoitti...

Ookei, kiitos paljon linkistä :) Tuolla en ole aiemmin käynytkään, kivoja juttuja löytyi muutakin.
Musta tuntuu et ostan kamat siinä vaiheessa kun niitä just sillon tarvii.. :D Eli ei ennakointia.. :P Vois olla ihan hyvä joskus kokeilla sitäkin. Kivaa viikonloppua!

HeiRi kirjoitti...

Söpöt nuo kumpparit! :D

Suvi kirjoitti...

Sirja, yleensä kans itellä jää kaikki viime tippaan, mutta nyt on (ihme kyllä) ollut kiinnostusta ettiä ja hommata niitä vaatteita :D ..oispa aina joka asian kans näin, mutta ei :D

Sinne myös mukavaa Vloppua :)

Heidi, nuo on kyllä niin yli söpöt kumpparit :D ois tuommosia sade-asujakin, mutta saa riittää ihan tavis asut :D

Henna kirjoitti...

Vitsit noi kumpparit on suloisia! <3 alkas jo harmittaan, ku tilasin Milalle ne punaiset vikingin.. hmh. No, ei voi mitään enää, ja söpöt nekin oli ku tänään hain postista :)