perjantai 19. elokuuta 2011

Rettuja ♥

Lasten vaatteet on niiiiiiin ihania!!!!! ja niitä ei ole koskaan liikaa ;) tai iskän mielestä ja kaapin puolesta saattaa olla, mut ei mun mielestä ;D
Uusretro on nyt niin mun mieleen ja muutenki hyvin yksinkertaiset vaatteet, väriä saa olla, mutta joskus on kiva ostaa ihan vain mustaa ja valkoistakin.
Muutama päivä sitten tulikin H&M:n paketti (en muistakkaan koska oisin sieltä viimeksi tilannut) ja kerrankin oli niin, että kaikki vaatteet oli juuri semmosia mitä kuvittelinkin ja mitä kuva kertoi ja vielä jopa sopivan kokoisia :)

Aadan vaatteita;


Tuo takki on ihan supersöpö!!! eikä niin isokaan meijän kirpulle, vaikka se on kokoa 86cm, menee vielä varmasti keväällä ja ehkä ensi syksynäkin :)


Oskarin vaatteita;


Ihan vain peruspaitoja :) eipä niitä löydy pikkumiehenkää kaapista!


Talvivaatteet vielä pitäisi jostakin löytää, Aadalle on kyllä tulossa kaksi toppahaalaria talveksi, mutta tarvitaan hänelle myös toppa-asukin :) Oskarille varmaan on viime vuotinen haalari sopiva vielä, mutta toppa-asu hällekkin pitäisi löytää :)

Mutta nyt tarttee mennä valmistautumaan, sitten lähdetään hakemaan äippä töistä, ja myöskin maalikaupoille ja postista hakemaan paketti ;) mutta kirjottelenpa sitten lisää, että mihin maalia (tai oikeestaan lakkaa) tarvin ja mitä sieltä postipaketista tuli ;)

Kiitos ja hei!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei meil on Saagalla kans tollanen lintupaita, se on aivan ylisöpö!!! :) Ja sit tollaset legginsit taisin kans tilata, ne ei oo viel tullu. Ja tommonen myssyki on Saagalla, tosin vaan harmaa. Vähän on jääny kaduttaa etten tilannu tommosta pinkkiä!! ;)

Sit pojilla on tommoset hupparit ja melkein samanvärisiä paitoja myös. On meil aika samanlainen maku noissa muksujen vaatteissa! :D

Täytyyki kohta suunnistaa lindexin sivulle ja pistää sielt tilaukseen pari vaatetta :)

- tiiät kuka :D

Suvi kirjoitti...

hih! :D no jopas onkin sattunut samoja vaatteita :)

mä tääl haaveilen cupckaken, småfolkin yms. merkkisistä vaatteista!! :)
kumpparit tarttis molemmille lapsille tilata, haluisin joka ne cupcaken sydän- ja tähtikumpparit tai sit småfolkin omenakumpparit :)

Anonyymi kirjoitti...

No minen uskalla ees käydä kattoo millasia kumppareita noi ois :P Paljo maksais yhet kumpparit, taitaa olla vähän hintaa? :)

-M

Suvi kirjoitti...

ei ne kumpparit oo pahan hintasia olleskaa, vaikka luulis et ois, ku vaatteetkin maksaa paljon..
oisko ne ollu jotain 20€ pintaan/pari :)