perjantai 30. syyskuuta 2011

voi H&M, voi H&M....

Miksi sieltä on niin helppo tilailla rettuja?? Miksi sinne tulee koko ajan jotain kivaa, mikä on pakko-saada? :D Miksi me tarvitaan (tai siis muksut) uusia vaatteita? ..vaikka nyt kyllä tilasin vain toppatakin ja toppahousut Oskarille ja Aadalle "Uggit" :)

Koskahan sitä tilaas itellekkin rettua? tai kävis ostamas? ..lapsille vaan on niin kiva ostaa kaikkia ihanuuksia :) Eilen olin Jonathan lastenvaatekutsuilla ja sieltä jäi kätee vain kypärämyssyt molemmille (Oskarille otin harmaan, mutta tarttee varmaan vaihtaa mustaan, ni sopii ton takin kans) ja kaulurit :)


toppahousut

toppatakki (ihanan värinen:)
Aadalle "Uggit" :)Mutta tänään on taas perjantai.. mihin nää viikot oikeen menee?? :o
Tiistaina oltiin lasten kans perhekahvilas (MLL) ja keskiviikkona oli perhekerho (SRK), muksut tykkää ku on paljon leikkikavereita, kerhosta Oskari ainakin heti löysi kaverin, jonka kans on leikkiny, eikä oo meinannu ees malttaa lähtee kotiinkaan :D Ne kerhot ja kahvilat vaan sais olla vähän myöhemmin, nyt ne alkaa 10 ja kestää 12, mut tuntuu et tuo klo:10 on kauheen aikasta, hyvä ku on justiin keretty aamupuuro syödä!! :D ..mutta taas toisaalta kiva olla niin ajois liikkeellä!

Mutta nyt ois taas kämpän laittamista järjestykseen ja vlopun viettoon :) toivottavasti iskäkin kerkees tänään ajoissa kotiin!

Oikein mukavaa viikonloppua! :)
5 kommenttia:

HeiRi kirjoitti...

Voi Suvi!!!
Soot aiva maharotoon....
Ei se Olivian paita vissiin ikinä tullu? :/

Jonna kirjoitti...

Testaan tullooko kommenttia nytkään, eilen raapustin kommenttia sulle ja myös mirjamille,eikä kumpaakaa näy =/ en vissii osaa käyttää tai jotain..

Mirjami kirjoitti...

Suviiiiii! Minä oon tehny jonku ihme lupauksen, että en tilaa enää h&m:ltä! Tai siis ainakaan vähään aikaan... ;) Just tänään maksoin järkyn ison laskun hm:lle! Onneks nyt ei kukaan tarvi yhtään mitään, ni ei oo pakottavaa tarvetta tilata. :) Tai no, Otto kyllä tarvis talveks jonku takin... ;D Eli siis shoppailemaan!!! :DDDDD

Jensku kirjoitti...

kivoja ostoksia!
Blogissani on sinulle jotain :)

Suvi kirjoitti...

Heidi; no hitsi vieköön, pakkohan noilla muksuulla on olla jotain talvellakin päällä ;)
Pitää muuten taas tsekata tuolta h&m:n sivuilta, et onko se paita tulos vai nou.. :p

Jonna; kommentti näkyy :)

Mirjami; nyt en kans tilaa enää aikoihin mitää.. ja jos tilaan, ni itteleni ;D
mut mee sä shoppaan, pysyypä ainaki h&m:n verkkokauppa pystys, ku me kannatetaan sitä niin hyvin ;)

Jensku; kiitos!! ja käynpä sun blogis kattomas mitä siel on ;)